dunav-za-sajt.jpg

 

  

 

Ukupno: 93

Danas: 93

Juče:

 

Putovanje Balaton 2018

 

Polazak:  2018.     

4 dana autobusom

 

Jezero Balaton je najveće jezero u srednjoj Evropi, a nalazi se u Mađarskoj. Reka Zala je najveća reka koja se uliva u jezero, a kanalizovana reka Sió je jedina reka koja se izliva iz jezera. Sa površinom od 592 km², dužinom od 77 km i širinom od 4 do 14 kilometara, jezero se nalazi na 104 metara nadmorske visine, sa najvećom dubinom od 12,2 m (prosečna dubina je 3,2 m)

                                          

 


 Program putovanja:

 1. DAN:   BEOGRAD – ...

 Polazak iz Beograda,  u 23:30 časova. Putovanje prema Mađarskoj sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja...

  2.DAN:    ... - ŠIOFOK

 ...preko Subotice i Dunafoldvara do obala jezera Balaton i poznatog letovališta Šiofok u koji se stiže  u jutarnjim časovima. Smeštaj u hotel oko podneva, zatim  slobodno vreme za šetnju, razgledanje i uživanje. Večera. Noćenje.

 3.DAN:    Doručak. Dan predviđen za odmor, kupanje i individualne aktivnosti, ili fakultativno: celodnevni izlet u BEČ, ili  izlet do jedne Puste – ergele konja, ili jednočasovna panoramska plovidba jezerom. Večera. Noćenje.

  4. DAN:  ŠIOFOK - BEOGRAD

Doručak. Slobodno pre podne za šetnju pored jezera i obilazak Šiofoka. U 12:00 časova polazak za Beograd. Vožnja prema Beogradu sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Beograd, a zatim u Lazarevac, u  večernjim časovima. Kraj aranžmana.

 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI IZNOSI  xx 

 

Cena za decu do 12 godina je xx  €

Program je rađen na bazi min. 45 prijavljenih putnika

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora, agencije MASTER HOLIDAYS, licenca br. OTP 40/2017