dunav-za-sajt.jpg

 

  

 

Ukupno: 97

Danas: 97

Juče:

 

Izlet Stanisici 2018

 Termin:   oktobar  2018

STANIŠIĆI - Na trećem kilometru od Bjeljine a prema drevnom Pavlovića mostu u zelenom srcu same semberske ravnice smestilo se etno selo Stanišići. Dvadesetak Drvenih kuća dinarskog tipa, mlekara, vodenica, kovačnica, ambar za žito...raštrkano je na 5 hektara, a sve preneto iz okolnih sela opštine Vareš i planina Zvjezde i Romanije. Stanišići nude i svoj duhovni kutak uz crkvu i krstionicu posvećenu sv.Ocu Nikolaju Letnjem. U obilju etno sela Stanišići nude mnogo i nestvarno više...Oni su svoj izistinski svet u malom a opet tako veliki u manjini. Rođeni iz ideje i vizije jednog čoveka za samo jedan dan otrgnuće vas od sive stvarnosti i vratiti u ono što iz iskona jeste. Raj Borisa Stanišića je ono za čim vapi svaka ljudska duša; doći na mesto koga ni sad nije briga za „brige i sledeće sutra“. Po prvi put u ponudi, uz stručno objašnjenje svakog objekta, saznajte sve o kući đeda Bože i kući Rosulje, posetite stanicu Podlugovi, krčmu Vasojevića i manastire. Otkrijte zašto „Nojeva barka“ nikad zaplovila nije i odakle su vodenica potočara i mlekarnik.

BANJA DVOROVI - Veliki deo zasluga za formiranje banje Dvorovi se duguje njenim meštanima.Kada su 1956.godine naftaši tražeći naftu napravili bušotinu u selu Dvorovi, na 1350 metara, potekla je vrela mineralna voda temperature 75 stepeni Celzijusa. Meštani su dali toplu vodu na analizu, kojom je potvrđeno da je voda mineralna i da pomaže pri lečenju reumatskih tegoba. Prvi olimpijski bazen je sagradjen 1968. a danas ova banja poseduje sportsko-rekreativni centar sa pet bazena kapaciteta 6000 posetilaca, terene za mali fudbal, odbojku na pesku, tenis, košarku. Male ugostiteljske objekte (prodavnice, grilove, poslastičarnice,...) sa baštom od 500 mesta.

 

Galerija slika:

 


PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Beograda u 8:00 časova sa dogovorenog mesta. Vožnja autoputem do Kuzmina, a zatim prema graničnom prelazu Rača. Dolazak u Banju Dvorovi, obilazak, kraće slobodno vreme i astavak prema centru Bijeljine. Poseta crkvi Sv. Vasilija Ostroškog, Po završenom obilasku, obilazak Etno sela “Stanišići’, slobodno vreme i uživanje uz žubor potoka i čeketanje vodenice potočare. Polazak za Beograd, u popodnevnim časovima i dolazak u Beograd oko 20:00 časova.

CENA PO OSOBI IZNOSI: xxxx dinara

ARANŽMAN OBUHVATA:

- Prevoz turističkim autobusom dvd/tv, video, klimom i razglasnom opremom,
- Razgledanja i obilaske prema programu,
- Stručnog vodiča agencije tokom čitavog putovanja,
- Troškove organizacije aranžmana.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Fakultativno organizovanje ručka u nekom od restorana

NAČIN PLAĆANJA:
- Prema dogovoru, mogućnost plaćanja u dve rate putem administrativne zabrane ili čekova građana.
- Za polazak iz Lazarevca i Barajeva, minimum 30 putnika, doplata je 500,00 dinara po osobi. 

Aranžman radjen na bazi minimum 45 plativih putnika.

Ukoliko se ne prijavi dovoljan broj putnika agencija zadržava pravo da najkasnije 5 dana pre putovanja da otkaže aranžman.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja T.A. MASTER HOLIDAYS

Licenca OTP 40/2017